Agrichem Kalica 0.16.22+2 CaO
Kategori : Bitki Besleme
Ürün Grubu : Yaprak Gübresi
Garanti Edilen İçerik:
Suda Çözünür Fosfor Pentaoksit (P2O5) : 16
Suda Çözünür Potasyum Oksit (K2O) : 22
Suda Çözünür Kalsiyum Oksit (CaO) : 2
Detaylı Tablo Bilgisi
BİTKİ | UYGULAMA DOZAJI | TAVSİYELER |
---|---|---|
Arpa, Buğday, Yulaf, Sorgum, Tritikale, Pamuk, Mısır, Kanola, Çeltik | Yapraktan 300-600 cc/da | 3-4 yapraklı dönemde uygulanabilir. Kanolada en ideal dönem kelle oluşum dönemidir. Ayrıca diğer dönemlerde de uygulanabilir. |
Elma, Armut, Nektarin, Şeftali, Kiraz, Badem, Ceviz, Antep fıstığı | Damla Sulama 250-500 cc/da | Petal yaprakların dökülmesi ile ilk uygulama, sonrasında her 7-10 gün ara ile 5 uygulama yapılabilir. Renkleme için hasattan 2-3 hafta önce son uygulama yapılmalıdır. Sert çekirdekli meyveler özellikle kayısı, nektarin ve bazı şeftali çeşitlerinde yaprak gelişim dönemlerinde yapraktan uygulama yapılması tavsiye edilmez. Hasattan sonra yaprak dükümü olmadan uygulanabilir. |
Elma, Armut, Nektarin, Şeftali, Kiraz, Badem, Ceviz, Antep fıstığı | Yapraktan 250-500 cc/da | Petal yaprakların dökülmesi ile ilk uygulama, sonrasında her 7-10 gün ara ile 5 uygulama yapılabilir. Renkleme için hasattan 2-3 hafta önce son uygulama yapılmalıdır. Sert çekirdekli meyveler özellikle kayısı, nektarin ve bazı şeftali çeşitlerinde yaprak gelişim dönemlerinde yapraktan uygulama yapılması tavsiye edilmez. Hasattan sonra yaprak dükümü olmadan uygulanabilir. |
Muz, Avokado, Narenciye | Damla Sulama 1-2 lt/da | Meyve tutumundan %50 tam meyve boyutuna kadar 14-21 gün ara ile uygulanabilir. |
Muz, Avokado, Narenciye | Yapraktan 250-500 cc/da | Meyve tutumundan %50 tam meyve boyutuna kadar 14-21 gün ara ile uygulanabilir. |
Domates, Karpuz, Biber, Kabak, Patlıcan | Damla Sulama 2 -4 lt/da | Çiçeklenme başlangıcı ile başlayıp, 10-14 gün ara ile bitkinin ihtiyacına göre tekrarlanabilir. |
Domates, Karpuz, Biber, Kabak, Patlıcan | Yapraktan 250-500 cc/da | Çiçeklenme başlangıcı ile başlayıp, 10-14 gün ara ile bitkinin ihtiyacına göre tekrarlanabilir. |
Lahana, Marul, Brokoli, Karnabahar, Tüm yapraklı sebzeler | Damla Sulama 0,8 – 1,2 lt/da | Orta dönemden hasada kadar her 7-14 günde bir uygulanabilir. |
Lahana, Marul, Brokoli, Karnabahar, Tüm yapraklı sebzeler | Yapraktan 250-500 cc/da | Orta dönemden hasada kadar her 7-14 günde bir uygulanabilir. |
Soğan, Patates, Pancar, Havuç, Pırasa, Turp, Tatlı patates | Damla Sulama 0,5-1 lt/da | Yumru oluşum başlangıcından itibaren 10-14 gün aralıklarla 2-3 uygulama yapılabilir. Patateste çıkış sonrası ve gelişim döneminde uygulanabilir. |
Soğan, Patates, Pancar, Havuç, Pırasa, Turp, Tatlı patates | Yapraktan 250-500 cc/da | Yumru oluşum başlangıcından itibaren 10-14 gün aralıklarla 2-3 uygulama yapılabilir. Patateste çıkış sonrası ve gelişim döneminde uygulanabilir. |
Sofralık ve şaraplık bağ, Çilek, Yaban mersini, Ahududu | Damla Sulama 1-2 lt/da | Çiçeklenmeden itibaren yapraktan 14 – 28 günde bir uygulanabilir. Dekar uygulama dozajını aşmayınız. Bağda hasattan bir ay önce uygulama kesilmelidir. Besin elementi seviyelerini artırmak amaçlı hasat sonrası yapraklar dökülmeden önce çift doz uygulama yapılabilir. |
Sofralık ve şaraplık bağ, Çilek, Yaban mersini, Ahududu | Yapraktan 250-500 cc/da | Çiçeklenmeden itibaren yapraktan 14 – 28 günde bir uygulanabilir. Dekar uygulama dozajını aşmayınız. Bağda hasattan bir ay önce uygulama kesilmelidir. Besin elementi seviyelerini artırmak amaçlı hasat sonrası yapraklar dökülmeden önce çift doz uygulama yapılabilir. |
Damla sulama uygulamaları sezonsal besin elementi ihtiyacına göre değişkenlik gösterebilir.
Fungusit bazlı bakırlarla karıştırmayın ya da birlikte uygulamayın.
Uygulamadan önce ürünü iyice çalkalayın.
Bu ürünle ilgili sorunuz mu var?
Aşağıdaki formu doldurarak bize sorunuzu iletin, uzmanlarımız en kısa sürede dönüş sağlasın.